Helppiä arjen askareisiin!

Helppi – Tilaa nuori töihin! 

4H:n kautta löydät reippaita ja osaavia nuoria erilaisiin tehtäviin. Samalla tarjoat nuorille arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden tienata omaa rahaa. 

4H:n Helppi-sovellus tarjoaa apua arkeesi. Helppi yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt 4H-nuoret.

Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Helppi-palvelut maksavat 25 euroa tunnilta (sisältäen alv 24 %). Hyödynnä myös kotitalousvähennys.

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen ja jokainen nuori perehdytetään tehtäväänsä. 


Näin palvelu toimii

Lataa maksuton Helppi-sovellus laitteesi sovelluskaupasta ja rekisteröidy sovellukseen.

Valitse palvelusta yhdistyksemme, jolloin näet palvelutarjontamme, työntekijämme ja voit jättää toimeksiannon nuorelle saman tien. 4H-yhdistyksen palvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. 

Työn yksityiskohdista sopiminen hoituu kätevästi sovelluksen chatissa. 

Voit maksaa työn kätevästi maksukortilla sovelluksessa! Voit myös tilata laskun.

Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus täältä: https://helppi.4h.fi/

Listaus tarjoamistamme palveluista on tulossa!

Palvelun hinta on erittäin kilpailukykyinen: 25 € / tunti (sis. alv 24%)

Lisätietoja: 

Maria Kankaanranta
040 567 6010
huittinen@4h.fi


Mitä palveluja voit tilata? 

  • Nurmikonleikkuu
  • Ikkunanpesu
  • Piha & puutarha
  • Siivous
  • Asiointi
  • Haravointi
  • Lastenvahti
  • Hautojen hoito

Toistaiseksi toimimme Huittisten keskusta-alueen tuntumassa.

Puuttuuko mobiililaite? 

Ei hätää, voit tilata nuoren työskentelemään luoksesi myös soittamalla tai laittamalla sähköpostia. Ota yhteys Mariaan, yhteystiedot yllä. 
Nuori, haluatko töitä? 

Digitaalisen työnvälityspalvelu Helpin kautta voit napata kiinnostavat työkeikat. Helpissä työskentelevät nuoret ovat vähintään 15-vuotiaita. 

Perehdytämme sinut tekemään erilaisia töitä, kuten ikkunanpesua, haravointia ja nurmikonleikkuuta. Lisäksi ennen töitä käydään läpi Helppi-sovelluksen käyttö sekä yleinen tervetuloa töihin - koulutus. 

Kurkkaa lisää toimintamallista tästä linkistä. 

4H-Akatemiasta löydät hyviä vinkkejä siitä, miten toimitaan erilaisissa Helppi-työtehtävissä ja mitä olisi hyvä ottaa huomioon. Tutustu Akatemiaan rauhassa etukäteen, siitä on varmasti sinulle hyötyä pohtiessasi osaamistasi. 

Ota yhteyttä Mariaan (yhteystiedot yllä) tai tästä linkistä aukeavalla sähköisellä hakulomakkeella.