Monitoimikerho Huittisissa

Tervetuloa mukaan iloiseen kerhotoimintaan! 


Monitoimikerho on suunnattu alakoululaisille. Kerhossa touhutaan, pelaillaan, askarrellaan sekä opetellaan sosiaalisia taitoja. Kerholaiset pääsevät itse vaikuttamaan kerhotoiminnan sisältöön - olisiko kivaa suunnitella vaikka joku ihan oma projekti? 

Kerho kokoontuu maanantaisin klo 18-19.30 Huittisten Nuorisoklubilla (Koulukatu 1). Kerhon aloitus on maanantaina 28.8.2023. 


  • Jäsenillemme kerhotoimintaan osallistuminen on maksutonta
  • Jos et ole jäsen, kerhon hinta on 40 € / lukuvuosi

Liittymällä 4H:n jäseneksi pääset osallistumaan 4H:n toimintaan ja saat jäsenkortin jäsenetuineen. Jäsenillä on tapaturmavakuutus tilaisuuksissamme. Yhdellä jäsenmaksulla voit osallistua useampaankin kerhoon! 

Jäsenmaksun suuruus on yksittäiseltä jäseneltä 40 € ja kaikilta samaan perheeseen kuuluvilta yhteensä 85 € vuodessa. Jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä. 

Monitoimikerho Huittinen

Jäsenyys
Huoltajan numeron saa lisätä kerhon WhatsApp-ryhmään
Lapsi saa esiintyä valokuvissa (4H:n some, mahdolliset lehtijutut)
  • Huomioithan, että kerhojen laskutus ei-jäseniltä tapahtuu syyskuussa (jäsenyyden ja jäsenmaksun voimassaolon tarkistamme jäsenrekisteristämme)
  • Mikäli lapsi ei jostain syystä jatka kerhossa, ilmoitathan meille
  • Olisimme kiitollisia, kun ilmoittaisitte muutenkin poissaoloista heti niiden ilmetessä. Tämä on meille tärkeää myös siksi, että osaamme varautua varaamalla oikean määrän mahdollisia raaka-aineita. 
  • Ilmoitathan mahdolliset allergiat tai vastaavat, jotka meidän olisi hyvä tietää.