Kesän iltakerhoilut Huittisissa

Lämpimästi tervetuloa iloisiin kesäkerhoihimme! Kerhoissa vietetään välipalahetki, joten muistathan ilmoittautumisen yhteydessä mainita mahdolliset ruoka-aineallergiat. 


Omasta maasta - puutarhakerho

Paikka: Lauttakylän siirtolapuutarhan palsta, Lahnapolku 18, Huittinen

Kerho on suunnattu 1.-6. - luokkalaisille. 

Aika: 5.-19.6.2023, maanantaisin ja keskiviikkoisin
Klo 16-19

Lapsille tarkoitetussa kerhossa hoidamme kasvimaata, tutustumme puutarhan kasveihin ja askartelemme puutarhakoristeita luonnonmateriaaleista. Kerho toteutetaan yhteistyössä Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten Omasta maasta -hankkeen kanssa. 

Puutarhakerho on maksuton. Kerhossa on myös pientä välipalaa, se toteutetaan yhteistyössä Huittisten Maatalousnaisten kanssa. 

Ilmoittaudu tästä linkistä klikkaamalla. 
(ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osaamme varata oikean määrän välipalaa)

Kerho on maksuton ja sen mahdollistaa Omasta maasta -hanke sekä yhteistyökumppanit: MLL Huittinen, Huittisten kaupunki, Huittisten kirjasto- ja kulttuuripalvelut, Huittisten maatalousnaiset ry, Lauttakylän Siirtolapuutarhayhdistys ry sekä Huittisten 4H-yhdistys ry. 

Puutarhakerhon apuohjaajat ovat mukana Kesäduuni OP:n piikkiin, Satapirkan Osuuspankki, mahdollistamina. 
Kesän iltakerho Nuorisoklubilla

Kerho on tarkoitettu 3.-6. -luokkalaisille. 

Kesäkuussa kokoonnutaan Huittisten nuorisoklubilla iloisessa ja puuhakkaassa kesäkerhossa. Kerho kokoontuu tiistaisin ja torstaisin 6.-22.6. klo 16-19. 

Kerhon ohjelmaan pääsevät lapsetkin vaikuttamaan! Puuhaillaan, touhutaan, askarrellaan, ulkoillaan, pelataan ja leikitään. 

Kerhossa tarjotaan pientä välipalaa. 

Kerhon hinta  / hlö: 
15 € / 4H:n jäsenille
20 € / ei jäsenille

Ilmoittaudu kerhoon alla olevalla lomakkeella. Vaihtoehtoisesti voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Muistattehan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat tai vastaavat huomiot. WhatsApp-ryhmällä tarkoitetaan kerhon ajaksi perustettavaa ryhmää, joka on käytössä kerhon tiedotusta varten (esimerkiksi mahdolliset poissaolot on helppo ilmoittaa siellä). 

Lapset ovat vakuutettuina kerhon aikana. 

Kerhotoimintaa tukemassa Kesäduuni OP:n piikkiin! 

Saako huoltajan puhelinnumeron lisätä kerhon WhatsApp-ryhmään